nohlberg

Marcus Nohlberg

Member | Last logged in at

Reflektioner

Det var intressant att testa SBUn. Det är också intressant att se hur olika vi som testade uppfattade den. Jag tror nyttan med en SBU beror oerhört mycket på förutsättningar. Dels individuella, hur enkelt det är att lära sig, men också infrastruktur - vad man har för förutsättningar för användning. För rätt person kan den säkert vara trevlig, men för mig ser jag att det är svårt att passa in den i min vardag. Den är nog kanske ytterligare tacksam att använda på vår och sommar, när vädret är bättre, dock.

Kul att ha fått testa dock!

Lite funderingar kring SBUn

Det verkar som om de andra som testar SBUn har haft betydligt lättare än vad jag har haft att lära sig åka på den. Det är trist, men jag har bett andra testa och de har inte heller lätt att lära sig. Oavsett så verkar det ju som om ni andra som testar har väldigt roligt på era SBU'er. Nästan så jag blir avundsjuk! 

 

Inte trivialt

Jag har försökt bekanta mig med SBU'n, men jag verkar inte alls kunna greppa den på samma sätt som mina med-testare här på bloggen. Jag upplever att den är extremt svår att ens åka korta sträckor på, jag har som max lyckats åka någon enstaka meter på den, och då har jag ändå försökt i ett par timmar. Och, nej, jag håller inte i sadeln :-)

Jag har erfarenhet från ett antal andra "fordon" (rullskidor, cykel, elcykel, segway och kickboard den senaste tiden) men detta är extremt mycket svårare att lära sig tycker jag. Jag kommer fortsätta försöka, men det känns som om detta är något för svårt för mig. Det känns som att hoppet mellan den nivå jag är nu, till att få den fungera som ett pendelfordon i praktiken är helt orealistiskt dock.