Fartblind och eltorsk

Jag började tro att min SBU inte levererade de utlovade 20 km/h. Så jag använde mobilen för att mäta upp hastigheten. Det visade sig att jag minsann var uppe i max fart. Tycker allt att det borde finnas möjlighet att åka lite snabbare. Även om det kostar mer batteri.. Och på tal om det så har jag nu kört slut på batteriet ett antal gånger. 

Genomsnittet är ca 8 km på en full laddning. Lite besviken blir man när det utlovas 12-16 km. Kanske kan det vara kylan, inte vet jag. Men som en del redan nämnt så skulle det behövas en tydlig batteriindikator, så man kan få en uppfattning hur långt man kan köra innan det tar slut. Ett utfällbart stöd vore inte fel heller. 

Nu känner jag mig säker och trygg när jag kör. Kan svänga hyfsat bra och har även fått känna på att hårdbromsa för att undvika en bilist som korsade cykelbanan som jag åkte på. 
 

Det kommer att göra ont att skicka tillbaka den men det blir nog så...