Hmmm....

Blev också intresserad av hur långt den verkligen går nu efter att ha läst tidigare inlägg då det blir en längre sträcka till jobbet på måndag. Drog ut nu igen med en gång för att testa efter att batteriet var fulladdat (2h anslutet till laddaren).

Direkt när jag satte igång den så började den blinka men jag har alltid trott att så skall det vara innan jag läste tidigare inlägg om detta och sedan manualen. Det verkar som att det blåa ljusskenet blinkar med långa signaler i början för att mer övergå i kortare signaler tills batteriet är helt slut. Så här har jag uppfattat att det skall vara men det var ju fel.

Det var tolv grader kallt ute den här gången och jag var ute i 42 minuter och kom 10,5km innan den gav upp och jag fick ringa för hämtning. Det var mest flack mark att åka på med endast 1 lång backe upp och ner. Topphastighet var 20,1km/h med en snittfart runt 15km/h pga. många stopp för trafik.

Besviken att den inte gör utlovade 25km/h då det är vad elcykeln får göra innan lagen säger stopp. 

Det skall ju bli varmare i morgon så om tid finnes så prövar vi en till runda med bara flack mark och rakt spår och uppvisar den samma resultat så kanske något är fel.

Allt är mätt med en garmin 910xt och appen endomondo som visar i stort sett samma resultat.

Tack till tidigare inlägg som upplyste om detta med hastighet och blinkande ljus.