SBU V3 #1

Här är min första video någonsin på Youtube...

Nu har jag åkt ett par gånger till jobbet, vilket har gått väldigt bra. Extra gött är det när man susar förbi cyklister som kämpar i uppförsbackarna. För några dagar sedan insåg jag också bristen på möjligheter att låsa fast SBU'n, så den fick åka med in i mataffären. Det gick mycket smidigt att handla några saker, åkandes försiktigt runt i gångarna. Fick några nyfikna blickar men ingen personal sa till mig.

Jag har några gånger kört min son till förskolan i cykelvagnen. Det fungerar fint, lite lättare att köra eftersom man har någon att balansera med. 

Något underligt hände när jag rullade upp för en hyfsat hög trottoar. Det kändes som gyron fick ett litet spel och när jag körde vidare lutade den alldeles för mycket framåt, så det knappt gick att åka. Men det löste sig enkelt genom att starta om SBU'n.

Börjar bli bra öm i rumpan nu, så pass mycket att jag drar mig för att åka för mycket. Men det är svårt att låta bli. Tror inte sadeln är utformad för min rumpa helt enkelt...

Nu börjar det bli minusgrader på morgonen. Ska bli intressant att se hur lång batteriet räcker i några minusgrader. Det känns som SBU'n är en perfekt sommarprodukt, men frågan är hur användbar den är under vintern.