Första kraschen med SBUV3

Ja då har det skett, första rejäla kraschen. Det var meningen att jag skulle få skjuts hem men det var så fint väder att jag valde att åka hem på SBUV3,Jag var väl trött efter jobbet och tappade koncentrationen och lutade mig framåt lite väl mycket och så när jag skulle bromsa så försökte jag bara skjuta rumpan bakåt istället för att räta på mig och luta mig bakåt som man skall.

Så vad som hände istället var ju att när jag sköt rumpan bakåt så åkte överkroppen ju automatiskt neråt och det gick fortarare med resultat att jag åkte rakt ut i ett buskage. Som tur var så klarade jag mig med lite riv och blåmärken. SBUV3 klarade sig mycket bättre än mig. 

Utformningen på den är ju smart då själva underdelen aldrig går i backen vid en krasch, även om man skulle köra rakt in i något så känns den ju tillräckligt stabil för att klara det.

Jag fick dock stanna på vägen och köpa plåster, då hade det varit väldigt bra om det hade suttit en bygel eller något på SBUV3 så man hade haft möjlighet att låsa den under tiden man handlade. Den är ju "rock solid" så man borde väl kunna svetsa fast en bygel i fronten på den som man kan använda för att låsa fast den.

Nu är den ju inte så betungande att gå runt med om man bara skall göra något snabbt sådär men iallafall, det hade varit bra om man hade kunnat låsa den och även om man på något sätt hade haft möjlighet att låsa fast sadelstolpen.