Det går fort:-D

Efter den långa väntetiden första kvällen gick jag ut och provade i mörkret-trots att det stod i användarhandboken att man inte skulle det för att det kunde vara farligt! Busigt!? Jag kunde inte vänta längre.

Ok. hur gick det då? Satte på den och fällde ut fotstöden för att börja "gå" med ett ben nere som de visade på videon. Efter ett par tre steg tröttnade jag och tog jag upp fötterna och åkte iväg. Inlärningstid=30sek :-) Kaxigt? Nej, jag har bra balans och har cyklat vanlig enhjuling sedan jag var liten så det är nog inte så konstigt.

Nu har det blivit 2 ganska långa turer och folk lägger märke till en och undrar nog vad det är. Fort går det också:-)

Hittills har jag testat asfaltsväg, grusväg och gräs. Asfalt fungerar såklart mycket bra. Motorn är kraftig och orkar bra i uppförsbackar när jag lutar mig framåt tillräckligt. Grusvägar som är hyfsat nedtrampade funkar också bra. Däcket är såpass kraftigt och brett att det rullar på bra trots alla stenar. Gräs går Ok, men det känns som om motorn tycker att det är jobbigt.

Hittills känns det kul:-) men ganska kallt eftersom jag inte behöver röra mig speciellt mycket:-s Efter en halvtimme är man ganska öm i rumpan och lite halvstel i kroppen eftersom man sitter så still. Någotsom inte känns helt bra är själva fotstöden, men jag vet inte riktigt hur de skulle kunna bli bättre och fortfarande fällas in...får klura lite på det.

Hade ingen som kunde ta kort idag så solen fick hjälpa till :-)