Skojigt värre!

Hämtat ut, laddad och monterat ihop enhjulingen!

Det var inga problem att montera ihop den, som tur var, eftersom det inte fanns nån direkt montageinstruktion. Logiken sa ju vilket som var fram, testade även att vrida sadeln ett halvt varv men det kändes väldigt märkligt.

Var ju så nyfiken så jag gav mig ut i mörkret. Testade först att sitta på sadeln i hallen, med motorn igång för att få en första känsla. Sen direkt ut. Tnga konstigheter alls, vet inte vart 20-30 min inlärningstid kommer ifrån. Jag satte av långsamt framåt, två fotnedsättningar och sen körde jag utan problem. Tog nån minut innan jag fick till farten, lite läskigt att luta framåt tillräckligt. Finslipa behövs ju så klart, att vända 180° utan att sätta i foten behöver jag tex öva på.
Jag kände också att det var enklast att köra långsamt när jag stod upp på fotstöden (alltså inte satt ner i sadeln). Jag antar att det var för att balansen då hamnade i fötterna som är väldigt nära marken, istället för i höfterna vid sadeln.
Jag är nog på gränsen till för lång (174 cm, vilket väl är rätt normalt?) dock, hade gärna höjt sadeln nån cm till.

Cykeln väckte lite nyfikenhet hos folk som passerade, de undrade lite vad det var för nåt och en liten hund skällde ut enhjulingen totalt. Två grannar och en kompis kom hem under provturen, så även de testade och hade rätt lätt att förstå hur den funkade och fick till det rätt bra.

Väldigt rolig och enkel pryl! =)